utorok, 19 marca, 2024

Futbal: Anthony Martial pre svalové zranenie bude chýbať vo finále FA Cup

MANCHESTER. Futbalistom Manchestru United bude v sobotnom finále Pohára FA proti mestskému rivalovi City chýbať Francúz Anthony Martial.

Dvadsaťsedemročný útočník laboruje so zranením zadného stehenného svalu.

Martial utrpel zranenie v záverečnom ligovom dueli v nedeľu proti Fulhamu (2:1). „Vyšetrenia odhalili natrhnutie svalu, ktoré mu neumožní účasť v sobotnom zápase v londýnskom Wembley,“ uviedli United v klubovom vyhlásení.

Martial vynechal pre podobné problémy úvodné dva zápasy v tejto sezóne anglickej Premier League.

Počas nej ho trápili aj ďalšie menšie zranenia, pre ktoré odohral vo všetkých súťažiach iba 29 stretnutí, strelil v nich deväť gólov. Informáciu priniesla agentúra AFP.

Anthony Martial bude chýbať vo finále FA Cup kvôli svalovému zraneniu. Táto správa určite sklamala fanúšikov Manchestru United, ktorí si ho počas tohto veľkého finále značne vážili.

Martial mal presahujúci priemerné veličiny vplyv na hru svojho tímu počas celej sezóny. Jeho výkony boli vynikajúce, ako aj aj preto bol nevyhnutnou súčasťou tímu aj počas najväčšieho finále FA Cup. Žiaľ, svalové zranenie ho prinútilo odstúpiť ako aj aj bola to pre celý tím obrovská strata.

Aj keď ManUtd má v tíme mnoho hráčov, ktorí jeho rolu môžu zastúpiť, bude to pre nich ťažká úloha. futbalisti teraz musia nájsť novú taktiku, ktorá by im umožnila hrať účinnejšie ako aj aj dosiahnuť víťazstvo.

Anthony Martial určite dobrý hráč, ako aj aj jeho neprítomnosť bude cítiť nielen na ihrisku, ale aj medzi fanúšikmi. Jeho výkony boli inspiráciou pre mnoho ľudí, ako aj aj preto budú musieť fanúšikovia hľadať iného hráča, ktorý by ich mohol inšpirovať.

Aj keď zranenie spôsobilo bolestné obdobie pre Martiala, musí veriť, že sa čoskoro dostane na cestu zotavenia ako aj aj bude môcť opäť pomôcť svojmu tímu. Jeho prítomnosť bude nesmierne dôležitá nielen pre ManUtd, ale aj pre jeho fanúšikov.

futbal-anthony-martial-svalove-zranenie-absencia-finale-fa-cup-2022-2023/“ target=“_blank“ rel=“nofollow noopener“>Čítať ďalej

Redakcia
Redakciahttp://dnesky.sk
Zaujímajú vás aktuality a spravodajstvo z domova a z celého sveta? Dnesky.sk vám prinášajú prehľad tých najlepších správ z kvalitných a overených zdrojov.
NAJNOVŠIE SPRÁVY
- Reklama -Zľavy na pobyty na Slovensku
ŠPORT
PODOBNÉ SPRÁVY
- Reklama -

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu